Koop gerust garantie

Kat & Hond hanteert een aantal uitgangspunten om uw aankoopervaring zo prettig mogelijk te maken.

                                           
Vrijwel nooit verzendkosten
   Wij verzenden alles per koerier. Bij een bestelbedrag van minder dan 50 euro rekenen wij 3,50 euro verzendkosten. Bij een bestelbedrag boven 50 euro vervallen de verzendkosten. Als uw bestelling door de brievenbus past wordt dit aangegeven en kunt u kiezen voor een gratis briefpost verzending (op eigen risico). Dit geldt alleen wanneer u 1 stuk bestelt.
    
Betaal veilig via Mollie of Paypal
   Voor alle klanten is een extra veilige betaalomgeving via Mollie beschikbaar. Mollie ondersteunt alle bekende Europese betaalmethodes. Door rigoureuze veiligheidscontroles, veilige dataopslag, screening van personeel en compliance met elke regulering, kan Mollie de veiligheid, stabiliteit en betrouwbaarheid van hun betaalplatform garanderen. Paypal houdt elke transactie 24/7 in de gaten om fraude, phishing en identiteitsdiefstal zoveel mogelijk te voorkomen. Elke transactie wordt versleuteld met behulp van hun geavanceerde coderingstechnologie. Zie ook betaalwijzen

Duidelijke communicatie
   U ontvangt een orderbevestiging per e-mail. Hierna houden wij u over het    verloop van de levering op de hoogte. Mocht een artikel niet direct uit voorraad    leverbaar zijn dan wordt dit op de website vermeld. Gedurende de verwerking van uw    bestelling kunt u altijd uw bestelling annuleren waarop u uw geld terug    gestort krijgt (bijv. als u de levertermijn te lang vindt duren).
    
Zichttermijn van 14 dagen
   Mocht u het artikel om welke reden dan ook willen retourneren dan storten    wij uw betaling zonder verdere vragen terug. Zie hiervoor verzending & retouren.

Uw gegevens zijn veilig
   Wij gebruiken uw gegevens alleen voor het uitleveren van uw bestelling. Uw    adresinformatie wordt in geen geval aan derden ter beschikking gesteld die    niets te maken hebben met het verwerken, versturen en afhandelen van uw    bestelling.
   

€28.85

€26.05

€16.50

€58.25